Hoofdmenu Ondersteuning BTO notebooks / N4ALL B.V.
Reparatiesite voor dealers: dealer support site (login verplicht)
Software ondersteuning: support@bto.eu of tel:030-6880808

Een notebook is een complex apparaat met gevoelige elektronica. Ondanks het feit dat wij gebruik maken van kwaliteitscomponenten kan het gebeuren dat er aan uw notebook een defect optreedt. Dit is bijzonder lastig voor u en daarom streeft BTO / N4ALL B.V. altijd naar een snelle oplossing. U kunt hieraan meewerken door onderstaande punten te volgen.

Alvorens u een product aan ons retourneert vragen wij uw aandacht voor het volgende:
  1. Op deze pagina kunt u een Reparatie (RMA) aanvraag indienen. Dit doet u door onderstaande velden volledig in te vullen.
  2. Omschrijf de klacht zo duidelijk en uitgebreid mogelijk.
  3. Wij nemen uitsluitend hardware reparaties in behandeling, software storingen kunnen alleen telefonisch worden afgehandeld.
  4. U ontvangt binnen 48 uur van ons een RMA nummer waarna u het product kunt opsturen, vermeld dit RMA nummer duidelijk op de buitenzijde van de verpakking.
  5. Verzend uw product verzekerd en goed verpakt zit in een ruime neutrale doos (diefstalgevoelig). Onzorgvuldig verpakte pakketten of pakketten met schade worden geweigerd.
  6. In de meeste gevallen wordt uw product binnen 1 week geretourneerd naar het door u opgegeven adres.
Dealer login
U bent een dealer en beschikt over een Dealer Ondersteuning gebruikersnaam met wachtwoord?
Gebruik de volgende link: dealer support site (login verplicht)
Eindgebruikers
U bent een eindgebruiker of dealer zonder Dealer Ondersteuning gebruikersnaam met wachtwoord?
Gebruiken de knop "Volgende" om een Reparatie (RMA) aanvraag in te dienen